Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Telecí maso na pepři

Hodnocení uživatelů:
10 minut 30 minut 2 porce Snadné S masem

Ingredience

Maso

Omáčka

  • 2 lžíce hořčice plnotučná
  • 6 lžic smetana 33%
  • 2 lžíce sterilovaný zelený pepř
  • 100 mililitrů červené víno
  • 3 špetky sůl
  • 10 lžic hladká mouka

Na opečení

  • 4 lžíce olej

Příprava

  1. Telecí maso osolíme a obalíme v hladké mouce. Na oleji maso zvolna opečeme do měkka. Maso vyndáme na talíř a uchováme v teple.
  2. Na stejnou pánev dáme hořčici smetanu a sterilovaný pepř. Mícháme 5 minut, pak zalijeme vínem, podle chuti osolíme a povaříme 5 minut. Vložíme zpět maso a prohřejeme.
  3. Maso podáváme přelité omáčkou.
Tip: Můžeme podávat s rýží, nebo vařenými brambory.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře