Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Telecí plátky - Saltimbocca alla Romana

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
5 minut 25 minut 6 porcí Středně obtížné S masem

Ingredience

Příprava

  1. Nakrájejte telecí maso na tenké plátky a paličkou je naklepejte. Položte na každý plátek masa lístek čerstvé šalvěje a vše důkladně zatočte do plátku parmské šunky, vytvarujte medailónky (pro usnadnění vše můžete sepnout párátkem).
  2. Medailónky poprašte moukou, opečte z obou stran na pánvi a odložte.
  3. Na pánev přilijte víno - pak nechejte téměř celé vyvařit.
  4. Rozpusťte polovinu kalíšku Knorr Bohatý bujón Hovězí v 1/2 litru vroucí vody a vlijte do pánve. Vařte do okamžiku, než začne bujón houstnout. Přidejte máslo nebo margarín a vše důkladně zamíchejte.
  5. Podle chuti přidejte pepř a citrónovou šťávu. Pak přidejte pečené maso a vše důkladně promíchejte. Medailónky servírujte posypané sekanou petrželkou.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře