Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Teplý salát z růžičkové kapusty s tofu

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
5 minut 15 minut 4 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

  • 0,5 kilogram růžičkové kapusty lze použít i mraženou
  • 4 kusy rajčata
  • 15 dekagramů tofu
  • 6 lžic olivového oleje
  • 1 kus citrón
  • 2 lžičky pivních kvasnic
  • sůl

Příprava

  1. Růžičkovou kapustu omyjeme, necháme okapat.
  2. Následně dáme do slané vody 10 minut povařit do křupava.
  3. Rajčata překrojíme napůl a opečeme je na 200 stupňů v pekáčku vymaštěném olivovým olejem.
  4. Na talíř nakupíme růžičkovou kapustu, přidáme rajčata a na kostičky nakrájené tofu.
  5. Připravíme zálivku: olivový olej smícháme s citronovou šťávoua s pivními kvasnicemi. Před podáváním přelijeme přes zeleninu.
Tip: V kompinaci s rýží a karbanátkem získáme plnohodnotný oběd.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře