Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Těstoviny se zelenými fazolkami

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
10 minut 40 minut 4-5 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

  • 0,5 kilogram těstovin vrtulek
  • 0,5 kilogram masa mletého
  • 1 balení zelených fazolek mohou být i mražené
  • slanina uzená, malý kousek
  • dl smetany
  • 1 balení zakysané smetany
  • sýr na vrch
  • 1 kus cibule
  • kopr
  • sůl
  • mleté maso
  • pepř
  • Knorr Aromat

Příprava

  1. Na cibuli osmahneme na slaninu, poté přidáme mleté maso, ochutíme solí, pepřem a mletou paprikou.
  2. Zelené fazolky uvaříme v troše osolené, Aromatem ochucené, koprové vodě a následně scedíme.
  3. Smetanu a fazolky přidáme k masovému ragú, důkladně promícháme. Mezitím v dostatečném množství osolené vody uvaříme těstoviny.
  4. Zapékací mísu potřeme Ramou, rozprostřeme do ní těstoviny, na ně pak rozprostřeme fazolkové ragú, pak zakysanou smetanu a nakonec sýr a dáme zapéct do předehřáté trouby na 20 minut, dokud na vrchu sýr nezčervená.
Tip: Z fazolek po uvaření neslévejme horkou vodu, těstoviny budou šťavnatější.
Tip: Vhodné jsou i jiné druhy těstovin.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře