Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Thajská omeleta

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
10 minut 30 minut 2 porce Snadné Jemně pálivé S masem

Ingredience

Příprava

  1. Zeleninu očistěte a nakrájejte nadrobno. Bílou část citrónové trávy nasekejte. Česnek nakrájejte, nastrouhejte kůru z limetky a cca 2 cm zázvoru.
  2. Maso umyjte, osušte a nakrájejte na kostičky. Následně pokapejte šťávou z limetky a usmažte dozlatova. Přidejte nakrájenou zeleninu a citrónovou trávu a smažte po dobu 6 minut.
  3. Vše dochuťte česnekem, kůrou z limetky, zázvorem a kořením Knorr Aromat. Ohřívejte na mírném ohni pod pokličkou po dobu 20 minut.
  4. Vodu smíchejte s kostkou Knorr Bujón Zeleninový, rybí omáčkou a sójovou omáčkou.
  5. Vejce smíchej s vychladlým vývarem a následně pomocí vidličky je rozšlehej s moukou.
  6. Na rozehřátém oleji na pánvi usmažte postupně dvě omelety. Složte je do tvaru obálky s nádivkou uvnitř. Zbytek nádivky dejte navrch. Servírujte ozdobené nakrájenou jarní cibulkou.
|
|
| Tisk

Zeptejte se šéfkuchaře