Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Tilápie na rozmarýnu s česnekem

Hodnocení uživatelů:
10 minut 20 minut 3 porce Středně obtížné Ryby

Ingredience

  • 6 kusů filet Tilápie
  • dle chuti rozmarýn
  • dle chuti sůl
  • 1 stroužek česnek
  • 2 lžíce olivový olej

Příprava

  1. Filety Tilápie bez kostí a kůže bohatě nasolíme a vetřeme do filetů směs olivového oleje a sušeného rozmarýnu.
  2. Na rozpálenou grilovací pánev nalijeme lžíci olivového oleje a do něj dáme provonět na jemno nakrájený stroužek česneku. Jakmile česnek začne vonět, vyjmeme ho z pánve a vložíme filety ryby.
  3. Opékáme zprudka. Po opečení necháme ještě filátka krátce odpočinout ve výpeku a poklademe je plátky opečeného česneku.
Tip: Podáváme bramborovou kaší.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře