Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Tomate frito - španělský rajčatový protlak

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
10 minut 10 minut 2 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

  • 1 kilogram rajčata
  • 40 gramů rajčatový protlak
  • 3 kusy stroužek česneku
  • 2 kusy velká cibule
  • 1 lžíce Knorr Aromat
  • 30 gramů cukr
  • 15 mililitrů ocet z bílého vína
  • 100 mililitrů olivový olej

Příprava

  1. Rajčata rozkrájejte a odstraňte jadérka.
  2. Cibuli a česnek nakrájejte na kostičky a následně osmažte na olivovém oleji dozlatova.
  3. Přidejte rajčatový protlak a po chvíli smažení i čerstvá rajčata.
  4. Přidejte koření Knorr Aromat, ocet a cukr. Duste cca 40 minut, dokud omáčka nebude pořadně hustá.
  5. Následně ji propasírujte skrz síto. Omáčku je možné využit k různým jídlům, ale lze ji také pasterizovat.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře