Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Treska zapečená s brambory

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
30 minut 40 minut 8 porcí Snadné Ryby

Ingredience

  • 1 kg file z tresky
  • 1 balení Knorr Fix Špagety Carbonara
  • 0.5 kilogramů brambor
  • 2 střední mrkve
  • 100 mililitrů smetany 12%
  • 3 lžíce strouhanky
  • 50 gramů nastrouhaného žlutého sýra
  • 3 stroužky česneku
  • tuk na vymazání zapékací misky

Příprava

  1. Rybu očistěte, umyjte, osušte a naporcujte. Pokapejte ji citrónovou šťávou.
  2. Brambory a mrkev uvařte ve slupce, oloupejte a nakrájejte na plátky.
  3. Zapékací misku vymažeme tukem, česnekem a posypané strouhankou dejte polovinu zeleniny a brambor, položte rybu a tu přikryjte zbylou polovinou zeleniny a brambor.
  4. Připravte si omáčku podle návodu na obalu, ale nevařte.
  5. Zapékací misku zalijte omáčkou a pečte půl hodiny při 180 stupních.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře