Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Tuňákový salát

Receptynakazdyden.cz
Jednoduchý a rychlý salát, který nechá vyniknout chuti tuňáka. Vhodný nejenom pro parné léto!
Hodnocení uživatelů:
20 minut 10 minut 4 porce Snadné Ryby

Ingredience

Příprava

  1. Křepelčí vejce vařte natvrdo – asi 3 minuty, nechejte vychladnout, odstraňte skořápky a rozkrájejte na poloviny.
  2. Knorr Dressingy rozmíchejte se 6 polévkovými lžicemi vody a 6 polévkovými lžicemi oleje. Přidejte kapari a rozmíchejte.
  3. Salát nakrájejte nebo natrhejte na kousky asi 1,5 cm velké. Okurku rozkrojte podélně napůl a pak ji nakrájejte na plátky. Tuňáka sceďte. Cibuli nakrájejte na tenké kroužky.
  4. V míse promíchejte salát, okurku a tuňáka s drezinkem.
  5. Dobře promíchanou masu pak přeložte do salátové mísy. Nahoru položte kroužky červené cibule a půlky křepelčích vajec. Ozdobit vše můžete lístky bazalky.
Tip: Připravte si další úžasné zeleninové saláty!
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře