Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Tvarohový koláč s hruškami

Receptynakazdyden.cz
Jednoduchá kombinace hrušek a tvarohu na kakaovém těstě. Tento jednoduchý recept zvládne každý.
Hodnocení uživatelů:
20 minut 40 minut 4 porce Snadné

Ingredience

Těsto

  • 140 gramů rostlinného tuku Hera
  • 70 gramů moučkového cukru
  • 2 žloutky
  • 200 gramů hladké mouky
  • 20 gramů kakaa

Náplň

  • 500 gramů měkkého tvarohu
  • 3 - 4 hrušky
  • 1 balení vanilkového cukru Dr. Oetker
  • nastrouhaná kůra z citrónu
  • 50 gramů rostlinného tuku Hera
  • 50 gramů moučkového cukru
  • 3 vejce

Příprava

  1. Smíchejte mouku s Herou, kakaem a moučkovým cukrem ve velké míse, pak přidejte žloutky a utřete těsto.
  2. Na moukou poprášeným válu vyválejte těsto na tentký kruhový plat. (asi 25 cm v průměru). Těsto vložte do formy a vytlačte prsty do okrajů.
  3. Na náplň smíchejte tvaroh s vanilkovým cukrem a citronovou kůrou. Utřete Heru s půlkou moučkového cukru a žloutky do krémové směsi.
  4. Rozšlehejte bílky s moučkovým cukrem a přidejte do krému.
  5. Krém natřete na těsto a položte nakrájené hrušky. Pečte koláč v předehřáté troubě na 160 ° C asi 40 minut.
Tip: Inspirujte se dalšími recepty na skvělé koláče!
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Knorr

Zeptejte se šéfkuchaře