Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Tvarohový křehký koláč

Hodnocení uživatelů:
30 minut 30 minut 60 porcí Středně obtížné

Ingredience

Těsto

  • 600 gramů hl. mouka
  • 250 gramů cukr
  • 1 kus vejce
  • 250 gramů Hera
  • 1 balení kypřící prášek
  • 1 balení vanilkový cukr

Tvarohová nádivka

Příprava

  1. Suroviny na těsto smícháme - vznikne těsto podobné drobence.
  2. 3/4 drobenky dáme na velký plech pokrytý pečícím papírem.
  3. Připravíme si nádivku z tvarohu smícháním všech přísad. Nádivka bude řidší, tak, aby se dala pohodlně nalít na těsto.
  4. Posypeme zbylou částí drobenky a dáme péct do trouby na 180 stupňů cca 30 minut.
Tip: Na tvaroh můžeme přidat i nějaké ovoce, ale naše děti raději bez.
Tip: Lepší je druhý den, když zvlhne. Ale křehký čerstvý je také výborný.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře