Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Tvarůžková dobrota

Hodnocení uživatelů:
10 minut 2-4 porce Snadné

Ingredience

  • 120 gramů smetanový termizovaný sýr MANDAVA
  • 4 plátky olomoucké tvarůžky
  • 2 kusy jarní cibulka s natí
  • 1/2 svazek čerstvá pažitka
  • dle chuti mořská sůl
  • dle chuti mletý pepř
  • dle chuti olivový olej

Příprava

  1. Do hlubokého talíře si naskládáme kolečka olomouckých tvarůžků a za pomocí vidličky je rozmačkáme na drobné kousky.
  2. Do mísy vložíme celý obsah balení terminovaného sýru Mandava a přidáme najemno nakrájenou pažitku a jarní cibulku. Vše dobře promícháme a spojíme v propojený základ pomazánky. Dochutíme čerstvě mletou mořskou solí a čerstvě mletým pepřem. Rozmačkané tvarůžky na drobné kousky přidáme k sýrovému základu a vše opatrně promícháme, tak aby zůstala zachována struktura všech obsažených surovin.
  3. Dáme vychladit do lednice. Porci na talířku ozdobíme trochou olivového oleje a čerstvě mletého pepře. Podáváme na křupavých bagetách nebo čerstvém chlebu, jako výbornou chuťovku k pivu.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře