Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Utopená kobliha

Hodnocení uživatelů:
10 minut 1 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

  • 1 kobliha s čokoládou
  • 200 mililitrů hotového šodó (nebo vanilkový pudink)
  • 1,5 hrnku čerstvých malin
  • 1 lžička cukru
  • 1 lžička calvadosu (nebo jiné pálenky)

Příprava

  1. V malém hrnci ohřejte šodó (nebo uvařte pudink podle návodu).
  2. Polovinu malin smíchejte s cukrem a alkoholem a na mírném ohni je prohřejte, aby pustily šťávu.
  3. Do sklenice nejdřív nalijte ohřáté maliny a lžičkou jimi polijte vnitrní stěny.
  4. Pak pomalu přidejte polovinu šodó (nebo pudinku), položte na něj koblihu a nakonec dezert dozdobte neohřátými malinami a zbývajícím šodó.
Tip: Tento recept se hodí k Valentýnským oslavám.
Tip: Vypadá krásně ve skleněných pohárech.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře