Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Uzená česnečka

Hodnocení uživatelů:
10 minut 15 minut 6 porcí Středně obtížné S masem

Ingredience

Příprava

  1. Do hrnce dáme lžíci sádla, necháme rozpálit, přidáme na jemno nakrájenou cibuli a na tenké plátky nakrájený česnek. Uvařené uzené maso nakrájíme na malé kostičky a paprikovou slaninu na jemné nudličky. Přidáme vše k základu a necháme chvilku orestovat.
  2. Brambory nakrájíme na drobné kostičky a malou mrkev nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme do hrnce a zalijeme vývarem z uzeného masa. Vaříme, dokud brambory nejsou měkké a poté rozkvedláme do ještě vařící polévky jedno syrové vejce a můžeme podávat. Polévku můžeme případně ještě dochutit solí, pepřem.
Tip: Velmi chuťově silná polévka.
Tip: Když se vaří uzené maso, vývar nevylijte, ale použijte.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře