Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Vaječná omeleta se zelenými fazolkami

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
15 min 15 min 2-4 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

Příprava

  1. Nakrájejte cibuli na hrubé nudličky nebo větší kostky a orestujte na troše oleje do změknutí (asi 2 minuty), přidejte mražené fazolky a opět restujte 2 minuty. Během přípravy si dejte předehřát troubu a smíchejte mouku, smetanu a vejce tak, aby krém neobsahoval drobné hrudky.
  2. K opékaným fazolkám přidejte Knorr Bohatý Bujón a zamíchejte. Vaječnou směs vlijeme na pánev k zelenině a bez míchání nechte na ohni 3-4 minuty srazit. Mezitím si nastrouhejte sýr a nakrájejte rajče na kolečka. Velký talíř nebo plochou mísu (ohnivzdornou) položte dnem vzhůru na pánev a omeletu přetočte na talíř.
  3. Na povrch omelety položte plátky rajčete, posypte sýrem a dejte do předehřáté trouby zapéct na 2-3 minuty (sýr se rozteče). Podávejte s čerstvým chlebem.
Tip: Tip: Můžete použít v sezóně čerstvé fazolové lusky, ale nejprve je spařte v horké vodě
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře