Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Vaječno-máslová pomazánka

Hodnocení uživatelů:
20 minut 5 minut 3 porce Středně obtížné

Ingredience

  • 6 kusů vejce
  • 200 gramů Zlatá Haná olivová
  • 1 kus velká cibule
  • 1 lžíce pikantní hořčice
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř
  • dle chuti pažitka

Příprava

  1. Vejce rozklepneme do pánve a vytvoříme za pomoci vařečky trhanou omeletu.
  2. Vzniklou vaječnou hmotu necháme vychladnout.
  3. Do mísy si dáme obsah balení pomazánkového másla, tuku Zlatá Haná a přidáme vychladlou vaječnou hmotu.
  4. Směs doplníme na velmi jemno nakrájenou cibuli, lžíci pikantní hořčice, solí, pepřem a na jemno nasekanou pažitkou. Vše za pomoci šlehače vyšleháme do směsi lehce hrudkovité a dáme vychladit.
Tip: Podáváme namazané na čerstvém chlebu, nebo na křupavé bagetě.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře