Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Vánoční rybí vývar - Juška

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
10 minut 30 minut 2 porce Snadné Ryby

Ingredience

Příprava

  1. Oloupejte zeleninu, očistěte rybu a vložte do hrnce.
  2. Zalijte vodou, přidejte nové koření, bobkový list a Knorr Bujón zeleninový. Nechejte povařit půl hodiny, zchlaďte.
  3. Sceďte a oberte rybí maso. Uvařenou a vychlazenou mrkev z vývaru nakrájejte a znovu přidejte do vývaru, přiveďte k varu.
  4. Přidejte nasekaný kopr, eventuálně dochuťte dle chuti, servírujte s brambory.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře