Přidej si tento recept mezi své oblíbené!
Vánoční rybí vývar - Juška
Zdroj: Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů :
10 minut
30 minut
2 porce Snadné Ryby
Ingredience
- 1 kus hlava kapra nebo půl ryby
- 1 kus cibule
- 2 kusy mrkev
- 1 kus celer
- 5 kusů nové koření
- 5 kusů bobkový list
- 2 lžíce pepř, sůl, kopr
- 3 kusy brambory
- 2 litry voda
- 1 kostka Knorr Bujón Zeleninový
Příprava
- Oloupejte zeleninu, očistěte rybu a vložte do hrnce.
- Zalijte vodou, přidejte nové koření, bobkový list a Knorr Bujón zeleninový. Nechejte povařit půl hodiny, zchlaďte.
- Sceďte a oberte rybí maso. Uvařenou a vychlazenou mrkev z vývaru nakrájejte a znovu přidejte do vývaru, přiveďte k varu.
- Přidejte nasekaný kopr, eventuálně dochuťte dle chuti, servírujte s brambory.
Žádný nový komentář.