Přidej si tento recept mezi své oblíbené!
Vánoční sleďové filety
Hodnocení uživatelů :
45 minut
5 minut
4 porce Snadné Ryby
Ingredience
- 5 kusů sleďové filety
Marináda na sledě
- 2 kusy cibule
- 1 kus pomeranč
- 150 mililitrů olej olivový
- 50 gramů rozinky
- 2 lžíce med
- 1 lžíce koření do perníku
Příprava
- Filety dobře propláchneme vodou, osušíme a nakrájíme na menší kousky
- Z pomeranče vymačkáme šťávu a promícháme s rozinkami. Necháme stát 30 minut.
- Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky a vložíme do rozehřátého oleje
- Přidáme pomerančovou šťávu s rozinkami, med a perníkové koření. Mícháme 5 minut a pak necháme vychladit
- Do takto připravené marinády naložíme sledě a necháme přes noc v lednici
Žádný nový komentář.