Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Vánoční sleďové filety

Hodnocení uživatelů:
45 minut 5 minut 4 porce Snadné Ryby

Ingredience

Marináda na sledě

  • 2 kusy cibule
  • 1 kus pomeranč
  • 150 mililitrů olej olivový
  • 50 gramů rozinky
  • 2 lžíce med
  • 1 lžíce koření do perníku

Příprava

  1. Filety dobře propláchneme vodou, osušíme a nakrájíme na menší kousky
  2. Z pomeranče vymačkáme šťávu a promícháme s rozinkami. Necháme stát 30 minut.
  3. Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky a vložíme do rozehřátého oleje
  4. Přidáme pomerančovou šťávu s rozinkami, med a perníkové koření. Mícháme 5 minut a pak necháme vychladit
  5. Do takto připravené marinády naložíme sledě a necháme přes noc v lednici
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře