Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Varmiňský ptáček

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
25 minut 30 minut 4 porce Snadné S masem

Ingredience

Příprava

  1. Hovězí maso umyjte, pokrájejte a naklepejte na tenké, velké plátky.
  2. Namočte chléb do vody a poté ho vymačkejte. Uzený bůček pokrájejte na drobné proužky, přidejte k vymačkanému chlebu.
  3. Přidejte vejce, papriku a vše dochuťte kořením Knorr Aromat. Důkladně promíchejte na jednotnou hmotu.
  4. Na naklepané plátky naložte připravenou náplň, zaviňte do ruliček a sepněte je párátky.
  5. Každou rolku obalte v mouce a opečte na rozehřátém sádle spolu s cibulkou nakrájenou na proužky.
  6. Podlijte bujónem a smetanou. Vařte cca 20 min do zhoustnutí omáčky a změknutí ptáčků. Ptáčky můžete servírovat s brambory. Nezapomeňte, že před servírováním je třeba vyjmout párátka.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře