Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Vegetariánský bigos

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
30 minut 60 minut 4 porce Snadné Jemně pálivé Bezmasé

Ingredience

Příprava

  1. Zelí pokrájejte na kostičky a poté uvařte ve vodě s přidaným bobkovým listem a novým kořením.
  2. K zelí přidejte Knorr Bujón Zeleninový a vařte do měkka.
  3. V rendlíku nechejte na másle dusit cibuli nakrájenou na proužky a rozsekaný česnek.
  4. Přidejte očištěné a na kostičky nakrájené papriky a žampiony. Přidejte kousky rajčat a švestek.
  5. K dušené zelenině přidejte odkapané zelí. Dochuťte kmínem a ostrou paprikou.
  6. Vlijte červené víno a duste cca 20 min, dokud se většina tekutiny nevypaří. Servírujte posypané posekaným koprem. Nejlépe chutná s pečivem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře