Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Vejce flamenco

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
10 minut 20 minut 4 porce Snadné S masem

Ingredience

Příprava

  1. Posekejte cibuli a česnek a spolu s klobásou chorizo vhoďte na rozehřátý olivový olej a opečte dozlatova.
  2. Přidejte kukuřici, fazole a na jemno nakrájený chřest. Chvíli duste na mírném ohni.
  3. Přidejte rajčatový protlak, několik lžic vody a kalíšek Knorr Bohatý bujón Hovězí. Duste na mírném ohni 15 minut.
  4. Mezitím si připravte zapékací nádobky, vymažte je olivovým olejem a plňte připravenou rajčatovou hmotou.
  5. Do každé nádobky rozklepněte jedno vejce, ale obsah nemíchejte.
  6. Bílek přikryjte šunkou, aby byl vidět jen žloutek, posypte pálivou paprikou. Nádobky vložte do horké trouby a zapékejte 5-8 minut, aby se bílky pod uzeninou srazily.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře