Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Vepřová bašta

Hodnocení uživatelů:
20 minut 60 minut 5 porcí Středně obtížné S masem

Ingredience

Příprava

Nakrajíme vepřové maso na plátky (nejlepe krkovice ). Naklepeme, osolíme, opepříme. Můžeme přidat trochu gril.koření. Dáme do pekáče s trochou oleje. Na takto připravene plátky namažeme horčici (může byt i pikantní) a pokapeme jemně kečupem. Na vrch všeho dáme cibuli nakrájenou na kolečka. Na hodinu vložíme do trouby a pečeme pri teplotě 150 - 180°c.
|
|
| Tisk
Takto jsme pekli krkovici již asi před 25 lety - je to fakt dobré, jen na dno pekáče jsme dávali 1 kostku masoxu či bujonu.
Lenka Jakubův | 5.11.2014 12:30 1

Zeptejte se šéfkuchaře