Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Vepřová kotleta na bazalce

Hodnocení uživatelů:
10 minut 60 minut 6 porcí Středně obtížné S masem

Ingredience

Příprava

  1. Vepřová žebírka zlehka naklepeme, kraje nařízneme a dostatečně osolíme a opepříme. Na pánvičce rozpálíme trochu oleje a žebírka postupně zprudka opečeme z obou stran. V olejovém výpeku orestujeme na jemno nakrájenou cibuli do zlata.
  2. Do hrnce vložíme orestované žebírka a výpek s opečenou cibulkou. Přidáme jednu kostku masoxu a nakrájené celé balení čerstvé bazalky. Dusíme ve vlastní šťávě cca 30 minut.
  3. Maso poté vyjmeme a šťávu lehce zahustíme instantní světlou jíškou. Dle chuti dosolíme a vložíme zpět hotová žebírka. Jako příloha je vhodná rýže.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře