Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Vepřová krkovice v bylinkové marinádě

Receptynakazdyden.cz
Vyzkoušejte skvělou vepřovou krkovici naloženou v jednoduché marinádě, díky které bude maso křehké a šťavnaté!
Hodnocení uživatelů:
20 minut 20 minut 4 porce Snadné S masem

Ingredience

  • 4 plátky vepřové krkovice
  • 250 gramů tatarské omáčky Hellmann´s Light
  • špetka posekaného tymiánu
  • špetka posekané listove petržele
  • špetka sůl, pepř
  • 1 balení steak omáčka Hellmann´s

Příprava

  1. Tatarskou omáčku smícháme s bylinkami, přidáme kůru z limetky a promícháme.
  2. Do této marinády vložíme krkovice na plátky a marinujeme nejlépe 24 hodin.
  3. Před grilováním lehce osolíme a opepříme. Grilujeme z obou stran dozlatova. ( v troubě na 200°C cca 20 minut).
Tip: Podáváme s grilovací omáčkou Hellmann´s Steak nebo Garlic, Pepper a Chilli.
|
|
| Tisk

Zeptejte se šéfkuchaře