Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Vepřová panenka na houbách

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
4 porce Snadné S masem

Ingredience

  • 750 gram vepřové panenky
  • olivový olej
  • pepř, sůl
  • 500 mililitr vody
  • 200 mililitr smetany doporučujeme Rama Cremefine na vaření
  • 40 mililitr červeného portského vína
  • 120 gram lesních hub
  • 1 lžíce Knorr Hotová jíška světlá
  • 1 lžíce Knorr Bramborová kaše balícek

Příprava

  1. Vepřovou panenku osolíme, opepříme a opečeme na olivovém oleji dozlatova, poté ji dopečeme v troubě dorůžova.
  2. Na zbylém oleji orestujeme kousky hub, zjemníme Ramou Cremefine na vaření, portským a necháme přejít varem. Podle potřeby zahustíme Knorr hotovou jíškou.
  3. Vepřovou panenku nakrájíme na plátky a přeléváme omáčkou. Podáváme s Knorr bramborovou kaší připravenou podle návodu.
Tip: Vhodnou přílohou jsou lyonské šťouchané brambory, které snadno připravíte pomocí Knorr Bramborové kaše s mlékem, do které přimícháte na olivovém oleji orestovanou cibulku a zjemníte zakysanou smetanou
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře