Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Vepřová pečeně se zelím a houbami

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
25 minut 20 minut 4 porce Snadné S masem

Ingredience

  • 400 gramů vepřová pečeně
  • 30 gramů Knorr koření na maso
  • 250 gramů zelí
  • 150 gramů žampióny
  • 1 kus cibule
  • 1 kalíšek Knorr Bohatý bujon kuřecí
  • 2 lžíce majoránka
  • 1 lžička mletý kmín
  • 2 lžíce olej
  • 250 mililitrů voda

Příprava

  1. Maso nakrájejte na proužky. Přidejte koření ......, mletý kmín a odstavte na 30 minut.
  2. Mezitím nakrouhejte zelí, houby nakrájejte na plátky a cibuli na jemné proužky.
  3. Rozehřejte lžíci oleje, usmažte maso a poté ho nechejte odkapat. Přidejte další lžíci oleje a smažte cibuli a žampióny.
  4. Vyndejte je, až se usmaží a vhoďte na pánev zelí. Nalijte 250 ml vody, přidejte Knorr Bohatý bujón Kuřecí a chvíli duste, než zelí bude měkké.
  5. Přidejte k němu maso, cibuli, žampióny a majoránku. Vše dobře zamíchejte. Servírujte s rýží.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře