Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Vepřová roláda

Hodnocení uživatelů:
20 minut 180 minut 8 porcí Náročné S masem

Ingredience

  • 2 kilogramy vepřová pečeně (nebo kýta)
  • 200 gramů šunka
  • 8 kusů sterilované okurky
  • 7 kusů vejce
  • 1 balení ančovičky
  • 4 lžíce hořčice
  • 1 kalíšek petrželka
  • 1 kus cibule
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř

Příprava

  1. Vepřové rozřízneme a rozklepeme na plát.
  2. Z pěti vajec uděláme smaženici.
  3. Šunku, ančovičky a okurky nasekáme. Smaženici smícháme s okurkami, šunkou, ančovičkami a dvěma syrovými vejci.
  4. Plát posolíme, potřeme hořčicí, navršíme na něj směs, zabalíme a zašijeme.
  5. Roládu opečeme na velké pánvi a dáme do trouby na olej s cibulí. Pečeme asi dvě a půl hodiny, a podléváme.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře