Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Vepřové karé s paprikovou omáčkou

Hodnocení uživatelů:
10 minut 60 minut 6 porcí Středně obtížné S masem

Ingredience

Příprava

  1. Vepřové karé (kotletky) nařízneme a lehce naklepeme. Plátky posolíme, opepříme a velmi zlehka potřeme paprikovou pastou. V pánvičce si rozpálíme trochu oleje a postupně opékáme velmi zprudka plátky karé a to z obou stran.
  2. Opečené maso dáme do hrnce a ve výpeku na pánvi osmažíme nakrájenou cibuli, kterou přidáme poté do hrnce k masu a lehce podlijeme vodou a dochutíme ještě 1 polévkovou lžíci paprikové pasty.
  3. Rozdrobíme jednu kostku masoxu a lehce dusíme pod pokličkou cca 30 minut. Maso poté vyjmeme, vzniklou šťávu lehce zahustíme světlou instantní jíškou a provaříme cca 5 minut. Dle potřeby osolíme. Podáváme s těstovinou, bramborem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře