Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Vepřové kotlety na scherry a karamelu

Hodnocení uživatelů:
4 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

Příprava

Na pánvi rozpálíme máslo s trochou oleje a osmažíme kotlety. Dáme do hrnce. Připravíme si tekutý karamel se 3 lžičkami cukru a 2 lžičkami vody a dáme na plamen. Jakmile začne hmota karamelizovat, dáme pryč z plamene a přidáme 4 malé lžičky vody a znovu dáme na oheň. Přidáme sherry víno, promícháme a provaříme. Nalijeme na kotlety, které jsme si odložili do hrnce a vše ještě provaříme 5 minut. Mezitím scedíme ananas a lehce ho osmažíme na másle. Kotlety podáváme překryté kousky ananasu a přelité karamelovou omáčkou.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře