Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Vepřové maso dušené s fenyklem

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
15 minut 45 minut 4 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

Příprava

  1. Nakrájejte cibuli na drobno a krkovičku na centimetrové kousky, a ty pak obalte v mouce.
  2. Rozehřejte olej ve velkém hrnci a po rozehřátí do něj vložte maso a cibuli. Smažte 4 minuty.
  3. Nakrájejte fenykl na malé kousky a mrkev na tenké poloviční plátky. Nakrájenou zeleninu a rajčata pelati přidejte do kastrolu s masem a chvíli nechte na středním plameni.
  4. Vše zalijte vínem a bujónem, podle chuti přidejte pepř a sůl. Pod pokličkou duste na malém plameni 35 minut. Servírujte.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře