Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Vepřové maso s hermelínem

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
4 porce Středně obtížné

Ingredience

  • 4 kus vepřové kotlety
  • 100 gram hermelínu
  • 1 kus rajče
  • balení Hellmann’s grilovací omáčka bylinková

marináda

  • 2 lžíce oleje
  • Knorr Marinády Pepř a hořčice

Příprava

  1. Kotlety naklepeme, po okrajích nařízneme.
  2. Z oleje a Knorr Marinády umícháme marinádu, do které maso na 2 hodiny naložíme.
  3. Z každé strany grilujeme asi 6-8 minut, během grilování potíráme marinádou. Při posledním otočení na kotlety položíme plátky hermelínu a kolečka rajčat a ještě krátce dogrilujeme. Podáváme s Hellmann’s grilovací omáčkou bylinkovou.
Tip: Pro lepší vsáknutí marinády odstraníme z masa nadbytečnou kůži a propícháme maso vidličkou.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Knorr

Zeptejte se šéfkuchaře