Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Vepřové panenky se sýrem brie

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
20 minut 10 minut 4 porce Snadné Jemně pálivé S masem

Ingredience

  • 400 gramů vepřové panenky
  • 200 gramů šunky z plechovky
  • 200 gramů sýru s bílou plísní typu brie
  • 5 lžic majonézy Hellmann's
  • 4 lžíce Extra ostrého kečupu Hellmanns
  • 1 lžíce Knorr Aromat
  • 100 mililitrů mléka
  • 1 vejce
  • 50 gramů slunečnicového semínka
  • 1 svazek pažitky
  • 150 mililitrů rostlinného oleje

Příprava

  1. Pažitku posekejte a šunku nakrájejte na kostičky. Ze sýra odstraňte bílou kůžičku a dejte ho do misky, přidejte pažitku, slunečnicová semínka a šunku. Vše uhněťte rukou. Z hmoty tvarujte kuličky o průměru 1 cm.
  2. Maso očistěte od blan, umyjte a osušte. Pokrájejte na plátky tlusté 1 cm.
  3. Plátek masa položte na potravinovou fólii, přikryjte ho druhou částí folie a rozklepejte ho na plochou placku. Maso poprašte pepřem a nepatrným množství koření Knorr Aromat.
  4. Doprostřed masa položte kuličku nádivky. Tlakem ruky ji rozmáčkněte na plátku masa.
  5. Maso sviňte do tvaru obálky. Ponořte ho do rozšlehaného mléka s vejcem. Řízečky obalujte v směsi Knorr Inspirace Kuřecí nugetky s mexickým dipem.
  6. Obalené řízečky smažte na pánvi po obou stranách dozlatova.
  7. Řízečky servírujte s omáčkou Knorr Inspirace Kuřecí nugetky s mexickým dipem, připravenou podle pokynů na obalu.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře