Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Vepřové srdíčko na houbách

Hodnocení uživatelů:
15 minut 60 minut 5 porcí Snadné S masem

Ingredience

  • podle chut kus houby, sůl(polévkové koření),pepř,majoránka,sádlo na smažení
  • 1 kus vepřové srdce
  • 2 kusy cibule
  • 250 mililitrů smetana na vaření
  • 1,5 litrů voda

Příprava

Na sádle zpěníme cibuli,přidáme nakrájené na malé kousky srdíčko, orestujeme, okořeníme, zalijeme vodou s bujónem a zavřeme do tlakového hrnce. Po 60 minutách otevřeme, přidáme houby(já měla směs mražených) a ještě na 15 minut zavřeme do tlakáče. Poté zalijeme smetanou a zahustíme jíškou. Podle chuti dochutíme. Podáváme s rýží, knedlíkem, těstovinami.
|
|
| Tisk

Zeptejte se šéfkuchaře