Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Vepřový guláš

Hodnocení uživatelů:
20 minut 90 minut 8 porcí Náročné

Ingredience

  • 1 kilogram vepřové maso
  • 6 lžic paprika sladká
  • 8 kusů cibule
  • 400 mililitrů smetana
  • dle chuti kmín
  • dle chuti olej
  • 5 lžic hladká mouka
  • 5 stroužků česnek
  • dle chuti pepř

Příprava

  1. Vepřové maso nakrájíme na kousky, zprudka opečeme na pánvi a dáme do pekáče
  2. Cibule nakrájíme, osmahneme na oleji s kmínem a paprikou a přidáme do pekáče
  3. Podlijeme vodou, přikryjeme a v troubě pečeme.
  4. Mouku rozmícháme s trochou smetany a přilijeme se zbylou smetanou k masu.
  5. Přidáme česnek, pepř a pečeme do změknutí. Podáváme s bramborem nebo knedlíkem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře