Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Višňová omáčka

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
5 minut 15 minut 4 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

  • 60 dekagramů višní mražených, vypeckovaných
  • 1 lžička skořice
  • 20 dekagramů cukru
  • 2 lžíce vanilkového pudingu (na vaření)
  • 1,5 dl mléka
  • 2 balení vanilkového cukru

Příprava

  1. Višně ponoříme do vody a dáme vařit. Přidáme cukr, vanilkový cukr a skořici.
  2. Když jsou višně uvařené, přidáme puding rozmíchaný v mléce a vaříme do zhoustnutí.
Tip: Lze připravit i s třešněmi.
Tip: Hodí se k vařenému masu.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře