Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Volské oko se slaninou zapečené v bulce

Receptynakazdyden.cz
Vyzkoušejte jednoduchý recept na skvělou večeři. Zapečte slaninu, vejce a sýr v housce.
Hodnocení uživatelů:
5 minut 20 minut 3 porce Snadné S masem

Ingredience

  • 6 housek
  • 6 vajec
  • 1 mozzarella
  • 50 gramů slaniny nebo šunky
  • jemný kečup Hellmann's

Příprava

  1. Houskám odřízneme vršky, vnitřek vydlabeme lžící. Do každé bulky rozklepneme vejce.
  2. Na vejce nasypeme asi lžičku slaniny nakrájené na kostičky. Mozarellu nakrájíme na 6 plátků a jednotlivé plátky položíme na vejce.
  3. Zapečeme v předehřáté troubě na 220 stupňů během 20 minut. Podáváme s kečupem nebo nějakou oblíbenou grilovací omáčkou.
Tip: Podáváme ihned, dejme pozor, vejce chladne pomaleji.
Tip: Podáváme s dobrým zeleninovým salátem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře