Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Vývar s kapáním

Hodnocení uživatelů:
20 minut 60 minut 4 porce Snadné

Ingredience

  • 500 gramů kuřecí ořez
  • 1 - 2 kusy mrkev
  • 1 kus petržel
  • 1 kus vejce
  • 1/2 hrnku polohrubá mouka

Příprava

  1. Kuřecí ořez uvaříme spolu s mrkví a petrželí. Necháme povařit. Když je maso uvařené, vyjmeme vše z vývaru.
  2. Na kapání si rozklepneme vajíčko, osolíme a postupně přisypáváme mouku, abychom vytvořili husté těsto, které nastrouháme na hrubém struhadle. Necháme chvíli oschnout.
  3. Do vývaru přidáme kapání, necháme povařit. Přidáme i nakrájenou zeleninu a obereme maso. Pokud je potřeba dochutíme solí, případně polévkovým kořením. Nakonec přidáme nakrájenou čerstvou petrželku.
Tip: Místo kapání můžeme dát i domácí nudle.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře