Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Vývar se zeleninou a parmezánovými palačinkami

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
15 minut 100 minut 8 porcí Středně obtížné S masem

Ingredience

Příprava

  1. Maso umyjte, zalijte 1,5 litrem studené vody, přiveďte k varu a odstraňte vzniklou pěnu. Přidejte koření, 2 kalíšky Knorr Bohatý bujón Hovězí a zvolna vařte cca 40 minut.
  2. Zeleninu, mrkev, celer a petržel nakrájejte na větší kostičky a přidejte k bujónu. Cibuli opalte nad ohněm, aby získala tmavě zlatou barvu a přidejte ji k bujónu.
  3. Vývar vařte dalších 40 minut. Pórek a růžičkovou kapustu nakrájejte na kostičky a spolu s kořením přidejte k polévce. Bujón vařte ještě 20 minut. Servírujte s porcí zeleniny z hrnce a masem, také s nakrájenými proužky palačinek s parmezánem.
  4. Všechny složky smíchejte v jednotné a hladké těsto. Jestliže je příliš řídké, přidejte více mouky. Následně přidejte strouhaný parmezán.
  5. Usmažte palačinky.
  6. Palačinky srolujte, nakrájejte na tenké proužky a servírujte k polévce.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře