Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Vývar z vepřových kostí s nudlemi

Hodnocení uživatelů:
10 minut 50 minut 6 porcí Snadné

Ingredience

vývar

  • 1 kilogram Vepřové kosti
  • 3 kusy čerstvá mrkev
  • 2 kusy petržel
  • 2 lžičky sůl
  • 1 špetka pepř
  • 1 kus bujón
  • 4 litry voda

zavářka

  • 20 dekagramů nudle vlasové
  • 1 lžička sůl
  • 1 litr voda

Příprava

  1. Do studené vody dáme vařit vepřové kosti, když se voda začne vařit vytvoří se pěna ,kterou lžící odebereme.
  2. Pak přidáme kořenovou zeleninu a veškeré koření. Vaříme pozvolna asi 50 minut.
  3. Nakonec uvaříme nudle v osolené vodě podle návodu a podáváme.
  4. Nudle dáme na talíř a zalijeme vývarem.
Tip: Kdo má rád může si obrat do polévky i uvařené maso.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře