Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Waldorfský salát

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
15 minut 5 minut 2 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

Příprava

  1. Vlašské ořechy orestujeme na suché pánvi, až začnou vonět a lehce zezlátnou. Tím se zintenzivní jejich chuť. Pozor, nesmíme je restovat při vysoké teplotě a dlouho, jinak zhořknou. Polovinu jader necháme vcelku a polovinu nasekáme nahrubo.
  2. Do větší mísy dáme polníček a všechny ořechy. Přidáme jablka, která rozkrojíme na osminky, odstraníme jádřinec a pokapeme limetovou šťávou. Stonky celeru nakrájíme na tenké plátky (vzniknou podkovičky) a také přidáme k salátu.
  3. Promícháme s dresinkem z Majonézy Hellmann´s, medu, soli a pepře a muškátového květu.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře