Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Žampiónová polévka s černým pivem

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
10 minut 10 minut 4 porce Snadné S masem

Ingredience

  • 100 gramů plátky bůčku
  • 100 gramů cibule
  • 2 kusy brambory
  • 1 balení Knorr Polévka Žampiónová
  • 600 mililitrů zeleninovo-masový vývar
  • 50 mililitrů slunečnicový olej
  • 200 mililitrů černé pivo
  • 1 kus vejce
  • 100 mililitrů smetana (např. Rama Cremefine na vaření)
  • 20 gramů pažitka

Příprava

  1. Bůček a cibuli nakrájejte na kostičky. Osmažte v hrnci, přidejte brambory nakrájené na kostičky.
  2. Vše zalijte hotovým zeleninovo-masovým vývarem, vařte cca 20 minut do chvíle, kdy brambory budou měkké.
  3. Knorr Polévku Žampiónovou smíchejte s pivem, přidejte k vařícímu vývaru, vařte cca 4 minuty.
  4. Smetanu smíchejte se žloutkem, přidejte k polévce, hrnec s polévkou hned odstavte a polévku už nevařte.
  5. Polévku servírujte posypanou nakrájenou pažitkou.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře