Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Žampiónová polévka s masovými kuličkami

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
10 minut 20 minut 4 porce Snadné S masem

Ingredience

  • 400 gramů vepřové a hovězí mleté maso
  • 500 mililitrů zeleninovo-masový vývar
  • 100 gramů cibule
  • 200 gramů brambory
  • 1 balení Knorr Polévka Žampiónová
  • 20 gramů petrželová nať
  • 2 gramy pepř černý mletý
  • 2 stroužky česnek
  • 1 lžíce majoránka
  • 100 mililitrů smetana (např. Rama Cremefine na vaření)
  • 50 mililitrů slunečnicový olej

Příprava

  1. Mleté maso smíchejte s posekanou petrželovou natí. Dochuťte posekaným česnekem, majoránkou, solí a pepřem. Vytvarujte z něj malé hezké kuličky.
  2. Osmažte je na rozehřátém oleji. Přidejte nasekanou na kostičky cibuli, mrkev a brambory. Vše zalijte vývarem smíchaným s Knorr Polévkou Žampiónovou. Vařte cca 20 minut, dokud brambory nebudou měkké.
  3. K polévce přidejte smetanu.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře