Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Zapečená zelenina a la Carbonara

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
10 min 35 min 4 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

Příprava

  1. Očistěte růžičkovou kapustu, květák rozdělte na malé růžičky, nasekejte česnek.
  2. Růžičkovou kapustu a květák vařte do poloměkka v lehce osolené vodě.
  3. Knorr Inspirace Špagety Carbonara smíchejte se smetanou, křenem a česnekem.
  4. Růžičkovou kapustu a květák vložte do zapékací mísy a zalijte Knorr Inspirací. Zapékejte kolem 35 minut při teplotě 200 stupňů C.
  5. Ke konci pečení posypte kapustu strouhankou, ozdobte kousky rajčete a zapékejte ještě 5 minut.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře