Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Zavařené hrušky

Hodnocení uživatelů:
30 minut 15 minut 10 porcí Snadné

Ingredience

Rozpis jedna sklenice

  • 30-35 gramů cukr
  • 1 litr voda
  • 1 kus skořice
  • 2 kusy hřebíček
  • dle potřeb hrušky

Příprava

  1. Hrušky se musí oloupat a nakrájet na měsíčky a vykrájet jadřince. Pak je skládáme do zavařovacích skleniček.
  2. Vodu s 30-35 g cukru necháme projít varem varem a tímto nálevem upravené ovoce zalijeme
  3. Pak uzavřeme sklenice víčky a sterilizujeme při teplotě 85 °C 25 minut.
Tip: Do nálevu se může přidat i skořice, citron, prostě, jak je kdo zvyklý.
|
|
| Tisk
Knorr

Zeptejte se šéfkuchaře