Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Závin s treskou a bílým zelím

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
20 minut 40 minut 6 porcí Středně obtížné Ryby

Ingredience

  • 250 gramů filety z tresky
  • 300 gramů nakrouhané bílé zelí
  • 1 kostka Knorr Bujón Zeleninový
  • 60 gramů máslo nebo margarín Rama
  • 2 kusy vejce
  • 1 kus cibule
  • 1 balení těsto na pizzu (polotovar)

Příprava

  1. Zelí povařte v bujónu Knorr Bujón Zeleninový cca 5 minut. Vejce uvařte natvrdo (8 minut), nechte vychladnout a nakrájejte.
  2. Nakrájejte cibuli. Na velké pánvi rozpusťte 30 gramů másla nebo margarínu, nechte na něm zesklovatět cibuli, přidejte zelí, případně dochuťte a duste cca 20 minut.
  3. Tresku nakrájejte na kousky. Následně ji přidejte k zelí a vařte ještě 5 minut.
  4. Na pánev přisypte vařená vejce, zamíchejte a sundejte z ohně.
  5. Připravte těsto Knorr Pizza podle návodu na obalu. Nechte je vykynout. Těsto rozválejte, položte nádivku a srolujte jako závin. Boční kraje si před zatočením můžete zahnout mírně dovnitř.
  6. Vše přendejte na plech, namažte povrch zbytkem rozehřátého másla nebo margarínu a pečte 40 minut v troubě rozehřáté na 180 stupňů. Servírujte lehce vychladlé.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Knorr

Zeptejte se šéfkuchaře