Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Zelená zeleninová polévka

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
15 minut 60 minut 8 porcí Středně obtížné Jemně pálivé Bezmasé

Ingredience

Příprava

  1. Cibuli, česnek a pálivou papriku nakrájejte na kostičky. Osmažte na olivovém oleji ve velkém hrnci. Mrkev, celer a rajčata také nakrájejte na kostičky, přidejte je k nakrájené zelenině a chvíli smažte.
  2. Vše zalijte 1,5 litrem studené vody. Nakrájejte fazolové lusky na centimetrové kousky a přidejte je k polévce.
  3. Polévku přiveďte k varu. Vařte cca 40 minut na mírném ohni. Následně nakrájejte listy špenátu a bazalky, přidejte je k polévce spolu s kořením (oregánem, majoránkou a šalvějí). Přidejte také 2 kalíšky Knorr Bohatý bujón Kuřecí.
  4. Polévku vařte ještě několik minut. Servírujte s porcí nakrájených sušených rajčat, opražených piniových oříšků a trochou čerstvě nastrouhaného parmezánu.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře