Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Zeleninová polévka s rýží

Hodnocení uživatelů:
10 minut 20 minut 4 porce Snadné

Ingredience

  • 500 gramů zelenina
  • 2 kusy vejce
  • 2 lžíce rýže
  • 1 lžička sůl
  • 1 špetka pepř
  • 1 lžíce petrželová nať

Příprava

  1. Zeleninu použijeme dle naší chuti a zásoby - mrkev, celer, petržel, cuketa, kedluben, hrášek, zelené fazolky...
  2. Zeleninu omyjeme, očistíme a nakrájíme na kousky. Dáme ji vařit do osolené vody, když voda vaří, přidáme rýži.
  3. Když je vše měkké, rozklepneme do polévky vajíčka, dochutíme pepřem a dozdobíme zelenou natí.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře