Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Zeleninová treska

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
5 minut 25 minut 4 porce Snadné Ryby

Ingredience

  • 600 gramů filet z tresky
  • 4 kusy mrkev
  • 3 kusy řapík naťového celeru
  • 3 kusy cibulka s natí
  • 1 kus zelená paprika
  • 1 kus červená paprika
  • 3 lžíce Rama Culinesse
  • 1 lžíce citrónová šťáva
  • 1 kostka Knorr Bujón Slepičí
  • sůl, pepř

Příprava

  1. Filety nakrájejte na proužky, pokapejte citrónovou šťávou.
  2. Očistěte zeleninu a rovněž ji nakrájejte na proužky.
  3. Rozehřejte na pánvi tuk Rama Culinesse. Opečte zeleninu, osolte a opepřete.
  4. Přilijte 3/4 sklenice vody, přidejte kostku Knorr Bujón Slepičí. Vše nechte 10 minut vařit.
  5. Přidejte rybu, duste ještě 5 minut pod pokličkou. Můžete případně ještě dochutit.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře