Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Zeleninový perkelt s vepřovým masem

Hodnocení uživatelů:
40 minut 80 minut 4 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

  • 500 gramů vepřové maso
  • 3 kusy cibule
  • 2 kusy paprika
  • 4 kusy rajčata
  • 1 lžíce mletá paprika
  • 1 lžíce sádlo
  • 2 lžičky sůl

Příprava

  1. Na sádle zpěníme jemně pokrájené cibule a necháme zesklovatět. Přidáme maso pokrájené na kostky, orestujeme, osolíme, přidáme obě papriky, pastu a mírně podlijeme.
  2. Když je maso téměř měkké, přidáme oloupaná pokrájená rajčata (zalijeme je vařící vodou, zchladíme a potom je snadno sloupneme), jemné nudličky paprik a doděláme doměkka
Tip: Podáváme s krajícem čerstvého chleba.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře