Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Zelený chřest s vajíčky a máslem

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
15 min 45 min 4 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

Příprava

  1. Rozpusťte kostky Knorr Bujón Slepičí v jednom litru vroucí vody.
  2. Chřest důkladně umyjte. Odřízněte zdřevňatělé konce a dolní konec oloupejte. Svažte nití a nechte mírně vařit v bujónu asi 10 -20 minut (podle síly stonku - až bude chřest zcela měkký).
  3. Vajíčka uvařte natvrdo, nechte vychladnout, zbavte skořápky a nakrájejte na drobné kousíčky.
  4. Chřest vytáhněte z bujónu a důkladně osušte. Uložte na misku, posolte, opepřete a posypte vajíčky.
  5. V kastrůlku rozpusťte máslo a nalijte na chřest a vajíčka. Uvařený chřest můžete také posypat aromatickým žlutým sýrem a opraženou strouhankou, a pak vše krátce zapéct ve vyhřáté troubě.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře